info

 

Om een afspraak te maken, kan u mij telefonisch contacteren. De praktijk ligt op wandelafstand van het station en de markt. Er is parkeergelegenheid in de straat. Het gebruik van een parkeerschijf is hier verplicht.

Een consultatie kost 70,- euro. Als erkend psychotherapeut is er een gedeeltelijke terugbetaling voorzien bij de meeste mutualiteiten. Soms is deze mogelijkheid tot terugbetaling gekoppeld aan uw leeftijd. Er is nog geen algemene of overkoepelende terugbetalingsregeling voor psychotherapie. U kan bij uw ziekenfonds navragen welke specifieke regeling zij toepast.

Te laat geannuleerde en niet nagekomen afspraken zijn belastend voor een praktijk. Ze betekenen tijdverlies en het is jammer dat andere mensen ondertussen niet geholpen kunnen worden. Gelieve daarom annulaties meer dan 24 uur op voorhand telefonisch door te geven. Zoniet zal de consultatie aangerekend worden, omwille van de gereserveerde tijd. Annulaties van afspraken die gepland zijn op een maandag, dienen ten laatste vrijdagochtend voordien te gebeuren. Niet nagekomen afspraken worden aangerekend.