info

 

Om een afspraak te maken, kan u mij telefonisch contacteren. De praktijk ligt op wandelafstand van het station en de markt. Er is parkeergelegenheid in de straat. Het gebruik van een parkeerschijf is hier verplicht.

Een consultatie kost 75,- euro. Als erkend psychotherapeut is er een gedeeltelijke terugbetaling voorzien bij de meeste mutualiteiten. Soms is deze mogelijkheid tot terugbetaling gekoppeld aan uw leeftijd. Er is nog geen algemene of overkoepelende terugbetalingsregeling voor psychotherapie. U kan bij uw ziekenfonds navragen welke specifieke regeling zij toepast.

Te laat geannuleerde en niet nagekomen afspraken zijn belastend voor een praktijk. Ze betekenen tijdverlies en het is jammer dat andere mensen ondertussen niet geholpen kunnen worden. Daarom wordt gevraagd annulaties altijd meer dan 48 uur op voorhand telefonisch door te geven. Afspraken die minder dan 24 uur op voorhand worden geannuleerd en niet nagekomen afspraken worden aangerekend omwille van de voor u gereserveerde tijd. Annulaties van afspraken op een maandag dienen ten laatste vrijdagochtend voordien te gebeuren om niet aangerekend te worden.